Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Iš miltų (140 g.), pieno, kiaušinio ir druskos paruošiama lietinių tešla. Įkaitinta keptuvė ištepama aliejumi ir joje iškepami ploni lietiniai. Į juos vyniojamas įdaras.
Įdaras: miltai (40 g.) pakepinami iki geltonumo, atskiedžiami grietinėle arba pienu ir vandeniu, ir išverdama tiršta košė. Į atvėsusią košę įmušami 3 kiaušinių tryniai, įberiama druskos, pipirų, sudedama liesa varškė ir kubeliais supjaustytas sūris (100 g.). Į masę atsargiai įmaišomi išplakti baltymai.
Įdėjus įdaro ,lietiniai suvyniojami, perpjaunami per pusę ir sudedami į riebalais išteptą ugniai atsparų indą. Lietinius galima aptepti dalimi įdaro, apšlakstyti tirpintu sviestu, apibarstyti tarkuotu sūriu (20 g.). Kepama orkaitėje.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |