Greitoji paieška

Lietiniai su varške ir kumpiu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
13 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Tešla lietiniams gerai išplakama (miltai, 250 ml pieno, 1 kiaušinis, kiaušinio trynys ir truputis druskos). Įkaitinta keptuvė ištepama aliejumi ir joje iškepami ploni lietiniai.

Varškė ištrinama su kiaušiniu ir smulkiai supjaustyta mėsa. Pasūdoma , atskiedžiama pienu (125 ml).

Ant iškeptų lietinių uždedame įdarą ir suvyniojame. Lietinius sudedame į riebalais išteptą keptuvę, apibarstome tarkuotu sūriu, apdeliojame sviesto gabaliukais ir kepame.

Valgoma su daržovių salotomis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?