Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Tešla lietiniams gerai išplakama (miltai, 250 ml pieno, 1 kiaušinis, kiaušinio trynys ir truputis druskos). Įkaitinta keptuvė ištepama aliejumi ir joje iškepami ploni lietiniai.
Varškė ištrinama su kiaušiniu ir smulkiai supjaustyta mėsa. Pasūdoma , atskiedžiama pienu (125 ml).
Ant iškeptų lietinių uždedame įdarą ir suvyniojame. Lietinius sudedame į riebalais išteptą keptuvę, apibarstome tarkuotu sūriu, apdeliojame sviesto gabaliukais ir kepame.
Valgoma su daržovių salotomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |