Greitoji paieška

Lietiniai su varške ir kumpiu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 1)
13 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Tešla lietiniams gerai išplakama (miltai, 250 ml pieno, 1 kiaušinis, kiaušinio trynys ir truputis druskos). Įkaitinta keptuvė ištepama aliejumi ir joje iškepami ploni lietiniai.

Varškė ištrinama su kiaušiniu ir smulkiai supjaustyta mėsa. Pasūdoma , atskiedžiama pienu (125 ml).

Ant iškeptų lietinių uždedame įdarą ir suvyniojame. Lietinius sudedame į riebalais išteptą keptuvę, apibarstome tarkuotu sūriu, apdeliojame sviesto gabaliukais ir kepame.

Valgoma su daržovių salotomis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?