Greitoji paieška

Mėsos sklindžiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
14 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Blynai su mėsos įdaru.

Gaminimas

Iš miltų, druskos, sviesto ir vandens paruošti trapią tešlą. Suminkyti į rutulį ir palaikyti, kol bus paruoštas įdaras.

Įdaras: svogūną susmulkinti, pakepinti 30 g. aliejaus, suberti kari, sudėti maltą mėsą; viską gerai sumaišyti, pasūdyti įberti pipirų. Mėsą apkepinti, bet neapskrudinti.

Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ant miltais pabarstytos lentos ir supjaustyti trikampiais arba kitomis formomis. Įdėti įdaro, užlenkti kampus, tešlą sudrėkinit vandeniu.

Pašildyti aliejų ir kepti jame skilndžius, kol gražiai paruduos ir pasidarys trapūs.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?