Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Blynai su mėsos įdaru.
Iš miltų, druskos, sviesto ir vandens paruošti trapią tešlą. Suminkyti į rutulį ir palaikyti, kol bus paruoštas įdaras.
Įdaras: svogūną susmulkinti, pakepinti 30 g. aliejaus, suberti kari, sudėti maltą mėsą; viską gerai sumaišyti, pasūdyti įberti pipirų. Mėsą apkepinti, bet neapskrudinti.
Tešlą iškočioti plonu sluoksniu ant miltais pabarstytos lentos ir supjaustyti trikampiais arba kitomis formomis. Įdėti įdaro, užlenkti kampus, tešlą sudrėkinit vandeniu.
Pašildyti aliejų ir kepti jame skilndžius, kol gražiai paruduos ir pasidarys trapūs.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |