Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sklindžiai su sirupu.
Dubenyje sumaišyti miltus, cukrų, alyvų aliejų, vanilę, mieles. Gerai išminkyti, įpilti šlakelį vandens, kad tešla būtų gana tampri. Iškočioti ją ant lentos 0,5 cm. storio sluoksniu. Išpjaustyti iš jos norimos formos blynelius.
Keptuvėje pakaitinti aliejų ir kepti sklindžius.
Į lėkštę įdėti medaus, įpilti truputį karšto vandens; padaryti tirštą sirupą. Gražiai iškepusius sklindžius pamirkyti šiame sirupe. Galima pabarstyti stambiai tarkuotais migdolais arba cukraus pudra.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |