Greitoji paieška

Varškės blyneliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 3)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Dubenėlyje varškė ištrinama su kiaušiniu, suberiamas cukrus, labai gerai išmaišoma ir suvoliojamas volelis (3-4cm skersmens). Jis dedamas į and lentelės pabertus miltus, iš visų pusių gerai jais apvoliojamas ir supjaustomas piršto storumo riekelėmis. Pjūvio vieta gerai apvoliojama miltais, truputį paspaudžiama šakutės nugarėle ir kepama svieste arba margarine. Apkepus vienai pusei, atsargiai apverčiami. Įškepę blyneliai valgomi su mėgstama uogine arba apibarstomi cukrumi su cinamonu.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

andriuspetr
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

mano mamai ir man patiko

Lina
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

Kad kazko dar reikia deti i ta varske,juk ji tysta visa kepant..

anonimas
Prieš 9 m.
Grupė: Pradedantieji
Įvertino:

mmmmmmmmmmmm,skanei skamba

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?