Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Dubenėlyje varškė ištrinama su kiaušiniu, suberiamas cukrus, labai gerai išmaišoma ir suvoliojamas volelis (3-4cm skersmens). Jis dedamas į and lentelės pabertus miltus, iš visų pusių gerai jais apvoliojamas ir supjaustomas piršto storumo riekelėmis. Pjūvio vieta gerai apvoliojama miltais, truputį paspaudžiama šakutės nugarėle ir kepama svieste arba margarine. Apkepus vienai pusei, atsargiai apverčiami. Įškepę blyneliai valgomi su mėgstama uogine arba apibarstomi cukrumi su cinamonu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Kad kazko dar reikia deti i ta varske,juk ji tysta visa kepant..
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |