Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kopūstą supjaustyti, pasūdyti ir taip palaikyti 1 ar 2 dienas.
Keptuvėje įkaitinti riebalus, juose ištirpinti truputį cukraus, kad jis pasidarytų rusvas, sudėti nuspaustus kopūstus, juos apibarstyti pipirais ir kepti, kol kopūstai taps rusvi.
Iš pieno, vandens, miltų, kiaušinio ir druskos paruošti skystą tešlą, į ją sudėti troškintus kopūstus, viską gerai sumaišyti ir kepti blynus.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |