Greitoji paieška

Vengriški blynai su kopūstais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
9 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kopūstą supjaustyti, pasūdyti ir taip palaikyti 1 ar 2 dienas.

Keptuvėje įkaitinti riebalus, juose ištirpinti truputį cukraus, kad jis pasidarytų rusvas, sudėti nuspaustus kopūstus, juos apibarstyti pipirais ir kepti, kol kopūstai taps rusvi.

Iš pieno, vandens, miltų, kiaušinio ir druskos paruošti skystą tešlą, į ją sudėti troškintus kopūstus, viską gerai sumaišyti ir kepti blynus.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?