Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Virtos šaltos bulvės sumalamos, pasūdomos, įmušamas kiaušinis, suberiama pusė miltų iš išminkoma.
Virta mėsa sumalama, pridedama pakepinto svogūno, pipirų, druskos, pakaitinama keptuvėje ir ataušinama.
Iš bulvių masės daromi paplotėliai, į vidurį dedama paruoštos mėsos masės, užlenkiama ir pavoliojama likusiuose miltuose.
Paplotėliai sudedami ant miltais pabarstytos lentos, vėliau iškepami riebaluose ant mažos ugnies.
Patiekiama su sviestu arba grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |