Žemaičių blynai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 3)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Į atvėsintą virtų ir sutrintų bulvių masę pilama krakmolo, įmaišomas kiaušinis ir išmaišoma. Iš tokios masės su su virtos mėsos įdaru, pateikiami su grybų padažu. Įdariu mėsa išverdama ir sumalama. Svogūnai supjaustomi ir pakepami kartu su mėsa. Pridedame prieskonių. Padažui svogūną supjaustome, grybus sumalame mėsmale ir pakepiname svieste. Prieš baigiant kepti įberiame miltų, įpilame truputį sultinio, prieskonių ir palaikome ant ugnies kol užvirs.

Ingredientai

  • Bulvės:5 kg. (virtų, tešlai)
  • Druska:pagal skonį
  • Kiaušiniai:1 vnt. (tešlai)
  • Krakmolas:2 šaukštai (tešlai)
  • Miltai:1 šaukštas (padažui)
  • Svogūnai:1 vnt. (įdarui)
  • Virtos mėsos riebalai:200 g. (įdarui)
  • Virtų grybų sultinys:50 g. (padažui)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

asta
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanus patiekalas,bet man niekada neiseina gera tesla

Tomas
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

Šeimai čia visai ;D

gelona
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

5kg bulviu???? cia ka buriui kokiam:):0

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?