Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Į atvėsintą virtų ir sutrintų bulvių masę pilama krakmolo, įmaišomas kiaušinis ir išmaišoma. Iš tokios masės su su virtos mėsos įdaru, pateikiami su grybų padažu. Įdariu mėsa išverdama ir sumalama. Svogūnai supjaustomi ir pakepami kartu su mėsa. Pridedame prieskonių. Padažui svogūną supjaustome, grybus sumalame mėsmale ir pakepiname svieste. Prieš baigiant kepti įberiame miltų, įpilame truputį sultinio, prieskonių ir palaikome ant ugnies kol užvirs.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |