Greitoji paieška

Aguročių ir baklažanų troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Paruoštus aguročius, morkas,baklažanus ,šakni petražolės, svogūną, supjaustytą stambiais kubeliais, apkepinti. Tada įpilkite  keletą šaukštų sultinio ar vandens, įdėti pasmulkintas  paprikas, pasūdyti ir troškinti uždengus dangčiu kol daržovės suminkštės. Pupeles ir žirnelius išvirti, sudėti prie troškinamų daržovių, įberti šiek tiek cukraus, sugrūstą česnaką, kitus prieskonius ir troškinti dar 7-10 min. Tiekiant pabarstyti žalumynais.

Ingredientai

  • Aguročiai:200 g.
  • Aliejus:4 šaukštai
  • Baklažanai:200 g.
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Cinamonas:pagal skonį
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Gvazdikėlis:pagal skonį
  • Lauro lapas:1 vnt.
  • Morkos:150-200 g
  • Paprika:130 g.
  • Petražolių lapeliai:pagal skonį
  • Petražolių šaknys:1 vnt.
  • Pomidorai:200-250 g.
  • Šparaginės pupelės:100 g.
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Žirneliai:100 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?