Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Baklažanus supjaustyti 1,5 cm. storio griežinėliais, pavolioti miltuose ir iš abiejų pusių apkepti aliejuje. Iškepus pasūdyti, sudėti į pusdubenį ir užpilti paruoštu padažu.
Padažas: morką, svogūnus, petražolę, salierą smulkiai supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Kai daržovės suminkštės, sudėti pomidorų tyrę, paskaninti cukrumi, įberti pipirų, pasūdyti, patroškinti. Padažas turi būti tirštas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |