Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Graikiškas receptas.
Baklažanus perpjauti išilgai pusiau, išskobti vidų. Pabarstyti druska ir palaikyti 1-2 valandas. Tada nuvarvinti ir sausai nušluostyti. Iš varškės ir kiaušinių paruošti įdarą, įberti prieskonių, sudėti tarkuotą sūrį. Įdaras turi būti sausas. Baklažanų puseles pilnai prikimšti įdaru, viršų apibarstyti miltais. Pakankamai gilioje keptuvėje įkaitinti alyvų aliejų, sudėti baklažanų puseles. Pradėti kepti nuo miltais pabarstytos pusės. Puseles apversti 3-4 kartus.
Tiekti karštus.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |