Greitoji paieška

Baklažanai su varške

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Graikiškas receptas.

Gaminimas

Baklažanus perpjauti išilgai pusiau, išskobti vidų. Pabarstyti druska ir palaikyti 1-2 valandas. Tada nuvarvinti ir sausai nušluostyti. Iš varškės ir kiaušinių paruošti įdarą, įberti prieskonių, sudėti tarkuotą sūrį. Įdaras turi būti sausas. Baklažanų puseles pilnai prikimšti įdaru, viršų apibarstyti miltais. Pakankamai gilioje keptuvėje įkaitinti alyvų aliejų, sudėti baklažanų puseles. Pradėti kepti nuo miltais pabarstytos pusės. Puseles apversti 3-4 kartus.

Tiekti karštus.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?