Greitoji paieška

Baklažanų košė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Rusiška baklažanų košė.

Gaminimas

Baklažanus nuplauti, sudėti ant gerai įkaitinto grilio. Vartant kepti, kol pasidarys minkšti ir suskeldės odelė, tada juos panardinti į šaltą vandenį. Nulupti, sumaigyt šakute, gautą košę sukrėsti į dubenį, supilti grietinėlę ir smarkiai plakti, kol pasidarys putota balkšva masė. Pasūdyti, įberti pipirų. Laikyti šiltai vis maišant, kol košė bus tiekiama į stalą su paukštienos kepenėlėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?