Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Balandėliai su daržovių įdaru
Aprašymas
Netradiciniai balandėliai su daržovių įdaru.
Gaminimas
Kopūsto gūžė (prieš tai pašalinus šerdį) verdama pasūdytame vandenyje, kol kopūsto lapai suminkštėja.
Apvirta gūžė išgriebiama ir atskiriami lapai (stambesnės gyslos pašalinamos).
Ant kiekvieno lapo dedama paruošto įdaro ir, užtaisius galus, suvyniojama į ritinėlius.
Paruošti ritinėliai apvoliojami miltuose ir apkepami riebaluose, sudedami į puodą, šiek tiek užpilami taukais, karštu vandeniu ar sultiniu, pomidorų tyre ir apie 30 min. troškinami.
Baigiant troškinti, supilama grietinė.
Įdaras: daržovės susmulkinamos, pakepinamos svieste, apibarstomos 1 šaukštu miltų. Pagal skonį įberiama druskos, įpilama sultinio ar vandens ir troškinama.
Kai daržovės atvėsta, sudedama pusiau išvirtus ryžius, kiaušinį ir viską gerai išmaišome.
Ingredientai
Receptas #7980

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |