Greitoji paieška

Briuselio kopūstai, apkepti su sūriu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kopūstų gūželes išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebti ir leisti vandeniui nuvarvėti.

Keptuvę ištepti sviestu, pabarstyti džiūvėsiais, sudėti išvirtas gūžes, užpilti pieno padažu (šaukšte sviesto iki rusvumo pakepinti šaukštą miltų ir maišant praskiesti su karšto pieno 2 stiklinėmis bei paskaninti druska), sumaišytu su 2 šaukštais sutarkuoto sūrio.

Paviršių apibarstyti tarkuotu sūriu, uždėti kelis gabaliukus sviesto ir kepti orkaitėje 20 - 25 min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?