Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Prancūziškas bulvių su svogūnais receptas.
Svogūnai supjaustomi nestorais žiedais ir truputį svieste pakepinami, paskui į juos įpilama miltų ir mėsos sultinio. Paruošiamas gana tirštas padažas.
Bulvės išverdamo su lupenomis, dar šiltos nulupamos, supjaustomos skiltelėmis ir sudedamos į padažą. Viskas smarkiai papipirinama, pasūdoma, 5 min. pakaitinama ant nedidelės ugnies. Patiekalas kuo gausiau apibarstomas petražolių lapais ir patiekiamas karštas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |
Prieš 8 m. |
Svečias |