Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šios salotos puikiai tinka prie silkės ir žuvies patiekalų.
Burokėlio vidus išskobiamas, o kraštai išpjaustomi kampuotai. Išskobtas minkštimas ir svogūnas smulkiai supjaustomi, riešutai - smulkiai sukapojami.
Ant burokėlių ir svogūno užpilama aliejaus, užbarstoma pipirų, druskos ir viskas sumaišoma.
Paruoštas mišinys sudedamas į išskobtą burokėlio vidų, apšlakstoma citrinos sultimis, užbarstomi riešutai.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |