Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Svogūnus apvirti kiek pasūdytame vandenyje ir išimti šerdis.
Faršą sumaišyti su sultinyje išmirkytais džiūvėsėliais, 1 šaukštu ištirpintu sviestu ir grietinėle. Išminkyti ir pagardinti.
Svogūnus prikimšti įdaro ir sudėti į sviestu išteptą keptuvą.
Ant kiekvieno uždėti po sviesto gabalėlį, apibarstyti maltais džiūvėsėliais.
Į keptuvą įpilti svogūnų nuoviro. Kepti 40-45 minutes, kol svogūnai apsitrauks rusva plutele.
Galima į skysti įberti miltų, įdėti grietinės ir pagardinti aštriu padažu.
Patiekti su virtais ryžiais arba bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |