Greitoji paieška

Faršu įdaryti svogūnai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Svogūnus apvirti kiek pasūdytame vandenyje ir išimti šerdis.

Faršą sumaišyti su sultinyje išmirkytais džiūvėsėliais, 1 šaukštu ištirpintu sviestu ir grietinėle. Išminkyti ir pagardinti.

Svogūnus prikimšti įdaro ir sudėti į sviestu išteptą keptuvą.

Ant kiekvieno uždėti po sviesto gabalėlį, apibarstyti maltais džiūvėsėliais.

Į keptuvą įpilti svogūnų nuoviro. Kepti 40-45 minutes, kol svogūnai apsitrauks rusva plutele.

Galima į skysti įberti miltų, įdėti grietinės ir pagardinti aštriu padažu.

Patiekti su virtais ryžiais arba bulvėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

bireta
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

manau kad skanu,bandysiu...

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?