Greitoji paieška

Faršu įdaryti svogūnai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Svogūnus apvirti kiek pasūdytame vandenyje ir išimti šerdis.

Faršą sumaišyti su sultinyje išmirkytais džiūvėsėliais, 1 šaukštu ištirpintu sviestu ir grietinėle. Išminkyti ir pagardinti.

Svogūnus prikimšti įdaro ir sudėti į sviestu išteptą keptuvą.

Ant kiekvieno uždėti po sviesto gabalėlį, apibarstyti maltais džiūvėsėliais.

Į keptuvą įpilti svogūnų nuoviro. Kepti 40-45 minutes, kol svogūnai apsitrauks rusva plutele.

Galima į skysti įberti miltų, įdėti grietinės ir pagardinti aštriu padažu.

Patiekti su virtais ryžiais arba bulvėmis.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

bireta
Prieš 6 m.
Grupė:
Įvertino:

manau kad skanu,bandysiu...

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?