Greitoji paieška

Gelteklių sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Geltekles ir morką apvirti pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Po to nuskusti, supjaustyti 2 cm. ilgio gabaliukais, dėti į verdantį sultinį ir baigti virti.

Miltus pakepinti svieste, praskiesti trupučiu sultinio ir supilti į sriubą. Užvirinti, parūgštinti, suberti smulkiai supjaustytus petražolių lapelius ir užbalinti grietine.

Ingredientai

  • Citrinos rūgštis:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Gelteklės:400 g.
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Mėsos sultinys:1,5-2 l.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Morka:1 vnt.
  • Petražolės:pagal skonį
  • Sviestas:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?