Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išpjaukite kopūsto šerdį, o jį apvirkite sūdytame vandenyje. Virdami praskleiskite viršutinius lapus, kad greičiau apvirtų vidiniai lapai.
Nuvarvinkite vandenį, atsargiai atskirkite lapus nuo šerdies.
Pradedant nuo mažiausių lapų, jų vidų aptepkite įdaru ir formuokite kopūsto gūžę.
Suformuotą gūžę įvyniokite į marlę ir įdėję į karštą pasūdytą vandenį, virkite apie 1 val.
Įdaras: išvirtus grybus supjaustykite ir pakepinkite svieste kartu su smulkintu svogūnu. Sudėkite virtus ryžius, išplaktus kiaušinius, grietinę, prieskonius, viską gerai išmaišykite ir įdarykite kopūstą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |