Greitoji paieška

Grybais įdarytas kopūstas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išpjaukite kopūsto šerdį, o jį apvirkite sūdytame vandenyje. Virdami praskleiskite viršutinius lapus, kad greičiau apvirtų vidiniai lapai.

Nuvarvinkite vandenį, atsargiai atskirkite lapus nuo šerdies.

Pradedant nuo mažiausių lapų, jų vidų aptepkite įdaru ir formuokite kopūsto gūžę.

Suformuotą gūžę įvyniokite į marlę ir įdėję į karštą pasūdytą vandenį, virkite apie 1 val.

Įdaras: išvirtus grybus supjaustykite ir pakepinkite svieste kartu su smulkintu svogūnu. Sudėkite virtus ryžius, išplaktus kiaušinius, grietinę, prieskonius, viską gerai išmaišykite ir įdarykite kopūstą.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Džiūvėsiai:1 stiklinė
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Grybai:2 stiklinės
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Kopūstas:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Ryžiai:1 stiklinė
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?