Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Burokėliai išverdami ir ataušinami. Šaukšteliu išskobiamas nuluptų burokėlių vidus, paliekant nestorą sienelę.
Įdaras: tinka virti, marinuoti grybai. Jie smulkiai supjaustomi arba sumalami. Aliejuje pakepinami pjaustyti svogūnai, sudedami grybai ir dar pakepama. Pagardinama druska, cukrumi, pipirais, sudedama pomidorų tyrė ir dar viskas pakepinama.
Burokėliai įdaromi paruošta grybų mase, jų viršus apibarstomas tarkuotu sūriu.
Taip paruošti burokėliai sudedami į troškintuvą, įpilama pomidorų padažo, lauro lapų ir viskas palaikoma 10-15 min. karštoje orkaitėje.
Puošiama žalumynais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |