Grybais įdaryti burokėliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Burokėliai išverdami ir ataušinami. Šaukšteliu išskobiamas nuluptų burokėlių vidus, paliekant nestorą sienelę.

Įdaras: tinka virti, marinuoti grybai. Jie smulkiai supjaustomi arba sumalami. Aliejuje pakepinami pjaustyti svogūnai, sudedami grybai ir dar pakepama. Pagardinama druska, cukrumi, pipirais, sudedama pomidorų tyrė ir dar viskas pakepinama.

Burokėliai įdaromi paruošta grybų mase, jų viršus apibarstomas tarkuotu sūriu.

Taip paruošti burokėliai sudedami į troškintuvą, įpilama pomidorų padažo, lauro lapų ir viskas palaikoma 10-15 min. karštoje orkaitėje.

Puošiama žalumynais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?