Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Imami nedideli švieži arba sūdyti agurkai, nupjaunami abu galai taip, kad agurką galima būtų pastatyti, ir šaukštu išgremžiamos sėklos - agurkas pasidaro panašus į taurelę.
Pomidorai perpjaunami skersai, ir iš viršutinės dalies išgremžiamos sėklos.
Kepta mėsa, virta bulvė, kietai virti kiaušiniai ir apatinės pomidorų dalys supjaustoma kubeliais, įberiama pipirų, truputį druskos ir uždaroma grietine bei majonezu.
Taip paruoštų salotų pripildomi išgremžti agurkai. Paskui jie statomi ant lėkštelės, uždengiami išgremžtomis pomidorų pusėmis, suteikiant musmirės pavidalą. Ant pomidorų uždedami taškučiai iš majonezo.
Lėkštelė pabarstoma svogūnų laiškais ir petražolėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |