Greitoji paieška

Įdaryti baklažanai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 3)
6 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Dešrelėmis ir daržovėmis įdaryti baklažanai.

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę. Skardą išklokite kepimo popieriumi, ant jo sudėkite baklažanus, gausiai apšlakstytus aliejumi bei apibarstytus prieskoniais. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 25-30 min.

Likusį aliejų įkaitinkite keptuvėje ir jame 10 min. pakepkite labai smulkiai supjaustytus svogūnus bei raudonąją papriką. Sudėkite smulkintą česnaką ir dar 2-3 min. pakepinkite daržoves. Daržoves išimkite iš keptuvės.

Į tą pačią keptuvę sudėkite supjaustytas pieniškas arba parūkytas dešreles ir jas kepkite, kol pradės ruduoti. Tada sudėkite ką tik išimtą daržovių mišinį.

Baklažanus išskobkite, paliekant tik ploną jų odelę. Išskobtą masę smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su daržovėmis ir dešrelėmis. Pagal skonį įberkite prieskonių, sudėkite smulkintas petražoles ir viską išmaišykite. Šiuo mišiniu įdarykite baklažanus. Ant viršaus pabarstykite džiūvesėlių.

Kepkite orkaitėje apie 10 min.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:4 šaukštai
  • Baklažanai:2 vnt.
  • Česnakas:2 skiltelės
  • Dešrelės:4 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Džiūvėsiai:sauja
  • Paprika:1 vnt.
  • Petražolės:truputis
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

agne
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

perpjauti

Ana
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Baklažanus orkaitėje kepkite neperpjautus. Iškepusius perpjaukite per pusę ir išskobkite jų vidų.

klausimėlis
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

Kepti baklažanus perpjautus per pusę išilgai ar vientisus - kažkodėl neakcentuota recepte...

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?