Įdaryti baklažanai
Aprašymas
Turkiškai įdaryti baklažanai.
Gaminimas
Svogūnus supjaustyti plonais griežinėliais. Pakepinti karštame aliejuje (neapskrudinant), kol iš jų pasidarys košė.
Iš kiekvieno baklažano išilgai išpjauti po dvi juosteles: baklažano apačia lieka violetinė, o viršuje išpjaunamos dvi lygiagrečios baltos juostos. Išskobti storesnį baklažano galą, mažu šaukšteliu išimti sėklas; truputį baklažanų minkštimo įdėti į svogūnų košę. Ten pat sudėti gerai nuplautus ryžius ir maždaug 100 g. pomidorų minkštimo, įberti druskos, pipirų, gerai sumaišyti. Baklažanus pridėti šio įdaro. Iš pomidorų paruošti lengvą, aromatingą padažą. Įdarytus baklažanus sudėti į skardą, apipilti pomidorų padažu ir valandą kepti vidutinio karštumo orkaitėje, retkarčiais užpilti padažo.
Ingredientai
Receptas #6341

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |