Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Pastarnokus išvirti parūgštintame ir pasūdytame vandenyje. Išvirusius nulupti, supjaustyti 1 cm. storio griežinėliais, pavolioti miltuose ir iškepti aliejuje. Svogūnus supjaustyti žiedais, kepinti su aliejumi, kol pagels, sudėti supjaustytus pomidorus, pasūdyti, įberti pagal skonį pipirų, patroškinti.
Ištroškintą masę dėti ant iškeptų pastarnokų ir apibarstyti supjaustytais krapais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
MatildaGruodis 5, 2010 10:45Ne, Raskladuškinas yra vienas iš tų brolių, kuris nertui kompetencijos, todėl ir lieja tulžį ant visų. Juk kompetentingas nemiegos ant raskladuškės.
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |