Greitoji paieška

Kepti pastarnokai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pastarnokus 5 min. virti pasūdytame vandenyje. Po to nulupti, supjaustyti 1 cm. storio griežinėliais, pavolioti kiaušinyje ir miltuose, dėti į gerai įkaitintus riebalus ir iš abiejų pusių apkepti.

Valgyti su aštriais padažais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

danute
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

Labai skanu ir sveika.Aš juos kepu supjausčiusi griežinėliais (neapvirtus ).Įberiu druskytės ir prieskonių (savo gamybos vegetos),be druskos.Valgome vietoje bulvių,pvz.prie kokios nors mėsytės.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?