Greitoji paieška

Kepti salierai su majonezu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuplautus salierus išvirti pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirus nuplauti, supjaustyti 0,5 cm. storio griežinėliais, apšlakstyti parūgštintu vandeniu, pavolioti miltuose ir iškepti.

Apkepintus iš abiejų pusių salierų griežinėlius dėti į lėkštę, ant viršaus uždėti po agurko griežinėlį, apipilti majonezu ir apibarstyti smulkiai sukapotais petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Citrinos rūgštis:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Majonezas:2-3 šaukštai
  • Miltai:3 šaukštai
  • Petražolės:pagal skonį
  • raugintas agurkas:1 vnt.
  • Salierai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?