Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuplautus salierus išvirti pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirus nuplauti, supjaustyti 0,5 cm. storio griežinėliais, apšlakstyti parūgštintu vandeniu, pavolioti miltuose ir iškepti.
Apkepintus iš abiejų pusių salierų griežinėlius dėti į lėkštę, ant viršaus uždėti po agurko griežinėlį, apipilti majonezu ir apibarstyti smulkiai sukapotais petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |