Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Keptas cikorijas pomidorų padaže rekomenduoju valgyti su ryžių koše arba virtomis bulvėmis.
Cikorijoms nuimti paviršinius pažeistus, nešvarius lapus, pašalinti "šerdeles", gerai nuplauti ir 5 - 7 min. virti ant silpnos ugnies, į indą pripylus daug vandens. Po to nusunkti, apšlakstyti parūgštintu vandeniu, pabarstyti pipirais, pasūdyti, sudėti į keptuvę, apipilti išlydytu sviestu, uždengti pergamentiniu popieriumi ir orkaitėje apkepinti abi puses.
Miltus pakepinti su riebalais, po to supilti pomidorų tyrę ir užvirinti. Gautą tyrę atskiesti mėsos sultiniu arba daržovių nuoviru, įdėti lauro lapą ir 20 min. pavirinti. Po to padažą paskaninti cukrumi, pasūdyti, gerai išmaišyti ir juo apipilti apkepintas cikorijas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |