Greitoji paieška

Keptos pomidorų puselės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Keptas pomidorų puseles galima valgyti su virtomis bulvėmis, makaronais, ryžiais. Taip pat tinka prie mėsos.

Gaminimas

Kietus raudonus pomidorus nulupti, perpjauti pusiau, išpjauti kotelio vietą ir lengvai paspausti, kad puselės būtų lėkštesnės. Tada jas pavolioti miltuose, dėti į įkaitintą sviestą, apkepti iš abiejų pusių, tada pabarstyti druska, pipirais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?