Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Keptos šparaginės pupelės kubietiškai. Ypač skanu prie mėsos.
Pupelių ankštys nuvalomos, negausiai pasūdytame vandenyje išverdamos ir nusausinamos.
Į išplaktus 3 trynius įberiama druskos, smulkiai supjaustytų petražolių, sukrečiami atskirai išplakti baltymai.
Šparaginės pupelės po 6 surišamos siūlu, pavoliojamos miltuose, suvilgomos plaktame kiaušinyje, apkepinamos gerai įkaitintuose riebaluose ir tuoj pat patiekiamos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |