Greitoji paieška

Kopūstainiai (balandėliai)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Baltagūžio kopūsto nupjaunami keli sveiki lapai, užplikomi pasūdytu verdančiu vandeniu. Paskui išgriebiami iš vandens, ataušinami.

Ant kiekvieno kopūstlapio dedama mėsos įdaro (mėsa, kiaušinis, druska sumaišomi kartu), ir susukamas vyniotinis. Kopūstainiai apkepami svieste, sudedami į puodą ir troškinami 30 min. orkaitėje. Prieš baigiant troškinti, įpilama grietinės.

Ingredientai

  • Grietinė:2 šaukštai
  • Kopūsto gūžė:1 vnt.
  • Sviestas:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?