Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kopūsto gūžę supjaustykite gabalais ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Tada nuvarvinkite ir mėsmale sumalkite kartu su riebaluose apkeptais smulkintais svogūnais.
Į kopūstų masę sudėkite tarkuotą sūrį, išplaktus kiaušinius, 4 šaukštus džiūvėsių, įberkite pagal skonį prieskonių, žalumynų, gerai išmaišykite ir darykite maltinukus.
Apvoliokite likusiuose džiūvėsiuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |