Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kopūstą supjaustyti siauromis juostelėmis, patrinti su druska ir, sudėjus į sultinį, virti atidengtame puode.
Supjaustytą morką, petražolės šaknį ir svogūną pakepinti svieste ir sudėti į sriubą. Tada suberti smulkiai supjaustytus obuolius. Kai daržovės bus beveik išvirusios, miltus pakepinti svieste, sudėti pomidorų tyrę, išmaišyti, pakaitinti ir supilti į sriubą. Paskaninti prieskoniais, pasūdyti ir užvirinti.
Patiekiant užbalinti grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |