Greitoji paieška

Kopūstų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kopūstą supjaustyti siauromis juostelėmis, patrinti su druska ir, sudėjus į sultinį, virti atidengtame puode.

Supjaustytą morką, petražolės šaknį ir svogūną pakepinti svieste ir sudėti į sriubą. Tada suberti smulkiai supjaustytus obuolius. Kai daržovės bus beveik išvirusios, miltus pakepinti svieste, sudėti pomidorų tyrę, išmaišyti, pakaitinti ir supilti į sriubą. Paskaninti prieskoniais, pasūdyti ir užvirinti.

Patiekiant užbalinti grietine.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:0,5 stiklinės
  • Kopūsto gūžė:1 vnt.
  • Lauro lapai:2 vnt.
  • Mėsos sultinys:2-2,5 l.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Morka:1 vnt.
  • Obuoliai:2 vnt.
  • petražolės šaknis:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Sviestas:1,5 šaukšto
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

aurimas
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?