Greitoji paieška

Kopūstų šutinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kopūsto galvą perpjovus į 2-3 dalis išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirus nusunkti, lapus išskirstyti, atvėsinti ir smulkiai sukapoti.

Kiaušinių trynius išsukti su džiūvėsėliais, įdėti kapotus kopūstus, svieste spirgintus svogūnus, bulvinius miltus, įpilti grietinę, įdėti druskos, pipirų ir viską gerai išmaišyti. Sudėti kiaušinių baltymus ir vėl viską išmaišyti.

Paruoštą masę pilti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą pudingo formą, įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir apie 45 minutes virti (puode vanduo turėtų apsemti 2/3 formos).

Išvirus išversti iš formos į apvalų pusdubenį ar lėkštę.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?