Mėsa įdarytos kaliaropės

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Parinkti negyslotas kaliaropes, nuvalyti, įdėti į verdantį vandenį ir apvirti (galima įdaryti ir neapvirintas).

Nupjauti viršų, vidų šaukšteliu išgręžti, palikti nestoras sieneles ir prikimšti mėsos įdaru.

Įdaras. Mėsą mašinėle sumalti, sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus, druską, išgręžtas ir svieste apkepintas kaliaropių liekanas, kiaušinius ir maltus pipirus. Viską labai gerai išmaišyti ir dėti į kaliaropių vidų.

Užvožus viršų, kaliaropes sudėti į lėkštę ir užpilti tuo pačiu padažu, kuriame troškinosi.

Prie šio patiekalo tinka pomidorų padažas.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?