Paruošiamas per: 2 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jugoslaviškas moliūgų su pomidorais receptas.
Kartu supjaustyti skiltelę česnako ir petražoles. Pomidorus perlieti verdančiu vandeniu, nudirti odą, supjaustyti plonomis riekelėmis.
Moliūgus nuplauti, bet nenulupti, supjaustyti 2 cm. dydžio kubeliais. Sudėti juos į puodą, ant viršaus uždėti supjaustytus pomidorus. Pasūdyti, suberti pipirus, česnakus ir petražoles. Supilti aliejų, uždengti dangčiu ir 1 val. 30 min. virti ant vidutinės ugnies. Puodą retkarčiais kretelėti, bet nemaišyti.
Galima valgyti tiek šiltą, tiek šaltą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |