Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Morkos drebučiuose gali būti puošiamos citrina, kiaušiniu, petražolių lapeliais.
Morkas ir geltekles išvirti, nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Marinuotą agurką taip pat nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Visas daržoves sumaišyti.
Želatiną užpilti vandeniu (pusė stiklinės) ir 30 min. palaikyti. Išbrinkusią sudėti į sultinį ir kaitinti, nuolat maišant, kol ištirps, tada pasūdyti, parūgštinti citrinos rūgštimi, užpilti ant daržovių ir, išpilsčius į nedidelius indelius, atvėsinti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |