Greitoji paieška

Morkos tešloje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Morkas apvirti pasūdytame vandenyje, nulupti ir išilgai supjaustyti vidutinio storio juostelėmis. Iš kiaušinių, grietinės ir miltų užmaišyti tešlą, įberti šaukštą smulkiai supjaustytų petražolių lapelių arba pusę šaukštelio kmynų, pasūdyti, gerai išmaišyti. Morkas pavolioti tešloje, dėti į gerai įkaitintus riebalus ir iškepti.

Ingredientai

  • Aliejus:4-5 šaukštai
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:3 šaukštai
  • Kiaušiniai:3 vnt.
  • Kmynai:pagal skonį (arba petražolių lapeliai)
  • Miltai:5-6 šaukštai
  • Morkos:4 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?