Greitoji paieška

Morkų ir avižinių dribsnių apkepas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Užvirinkite pieną, įberkite druskos, suberkite avižinius dribsnius ir išvirkite gana tirštą košę.

Morkas sutarkuokite, įdėkite šaukštą sviesto, įpilkite pusę stiklinės vandens, ir ištroškinkite.

Paskui morkas sumaišykite su koše, suberkite vanilinį cukrų, sudėkite su cukrumi ištrintus trynius ir galiausiai - išplaktus baltymus.

Skardą ištepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsiais, sudėkite pusę košės, užtepkite uogienės, ant viršaus sudėkite likusią košę, apibarstykite džiūvėsiais ir kepkite orkaitėje apie 30 min.

Galite puošti riešutais ar džiovintais vaisiais.

Ingredientai

  • Avižiniai dribsniai:2 stiklinės
  • Cukrus:2 šaukštai
  • Druska:pagal skonį
  • Džiūvėsiai:1 šaukštas
  • Kiaušiniai:4 vnt.
  • Morkos:3 vnt.
  • Pienas:0,5 l.
  • slyvų uogienė:3 šaukštai
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Vanilinis cukrus:1 šaukštelis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?