Greitoji paieška

Morkų ir obuolių sūris

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis, užberti 250 g. cukraus, užvirinti, atvėsinti ir palaikyti 10 - 12 val. Po to užvirinti ir vėl 3 - 4 val. leisti pastovėti.

Morkas išvirti, nulupti, sumalti, suberti 300 - 500 g. cukraus ir virti maišant, kad neprisviltų. Pavirinus 30 - 40 min. , suberti obuolius, cinamoną, likusį cukrų. Masei pradėjus tirštėti, sudėti supjaustytą apelsino žievelę, sukapotus riešutus ir baigti virti.

Išvirtą masę dėti į dėžutę, išklotą pergamentiniu popieriumi, gerai suspausti išdžiovinti.

Ingredientai

  • apelsino žievelė:1 vnt.
  • Cinamonas:2 šaukštai
  • Cukrus:750 g.
  • Morkos:1 kg.
  • Obuoliai:0,5 kg.
  • Riešutai:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Miledi
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

Supper! Tik aš mažiau cukraus dėjau ;)

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?