Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Rudeniška košė, kuri puikiai tinka prie keptos ar virtos paukštienos. Beje, šviežias slyvas galima pakeisti ir džiovintomis.
Morkos išverdamos, nulupamos ir sumalamos. Obuoliai stambiai sutarkuojami, slyvos supjaustomos juostelėmis. Viskas sumaišoma ir verdama apie 10 min.
Miltai pakepinami su sviestu, atskiedžiami grietine, supilami į morkas ir kaitinami, kol užvirs. Išvirusi košė pasūdoma.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |