Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Morkų maltiniai valgomi su grietinės padažu.
Morkos supjaustomos smulkiomis juostelėmis, užpilamos trupučiu vandens ir šutinamos, kol suminkštėja. Tada įdedama truputis sviesto, įpilama verdančio pieno, suberiamos manų kruopos ir verdama 10 - 15 min., kol masės sutirštėja, o kruopos išverda. Tada ataušinama, įmušama kiaušiniai, pasūdoma ir išmaišoma. Iš masės formuojami maltiniai arba apvalūs paplotėliai. Jie apvoliojami džiūvėsiuose ir iš abiejų pusių apkepinami.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |