Greitoji paieška

Morkų maltiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Morkų maltiniai valgomi su grietinės padažu.

Gaminimas

Morkos supjaustomos smulkiomis juostelėmis, užpilamos trupučiu vandens ir šutinamos, kol suminkštėja. Tada įdedama truputis sviesto, įpilama verdančio pieno, suberiamos manų kruopos ir verdama 10 - 15 min., kol masės sutirštėja, o kruopos išverda. Tada ataušinama, įmušama kiaušiniai, pasūdoma ir išmaišoma. Iš masės formuojami maltiniai arba apvalūs paplotėliai. Jie apvoliojami džiūvėsiuose ir iš abiejų pusių apkepinami.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?