Greitoji paieška

Morkų maltiniai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Pigus pasigaminti, gardus mokų maltinių receptas.

Gaminimas

Morkos supjaustomos smulkiomis juostelėmis, užpilama truputis vandens ir šutinama, kol suminkštėja. Tada pridedama verdančio pieno, sviesto, pavirinama, supilamos manų kruopos ir verdama 10-15 minučių, kol masė sutirštėja, o kruopos išverda. Tada nukeliama nuo ugnies, praaušinama, įmušamas žalias kiaušinis, pridedama druskos pagal skonį ir išmaišoma. Iš masės daromi maltiniai, apvoliojami džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepami svieste.

Maltiniai patiekiami su grietinės arba pieno padažu.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?