Greitoji paieška

Patisonai su padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Jaunus patisonus išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirusius išgriebti iš vandens, apkepinti svieste ir, tiekiant į stalą, užpilti padažu.

Padažas: kiaušinių trynius, grietinę ir druską gerai sumaišyti ir pakaitinti (neužvirti), kol padažas taps grietinės tirštumo.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:1 šaukštas
  • Patisonai:300 g.
  • Sviestas:1 šaukštas
  • tryniai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?