Greitoji paieška

Patisonai su padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Jaunus patisonus išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirusius išgriebti iš vandens, apkepinti svieste ir, tiekiant į stalą, užpilti padažu.

Padažas: kiaušinių trynius, grietinę ir druską gerai sumaišyti ir pakaitinti (neužvirti), kol padažas taps grietinės tirštumo.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:1 šaukštas
  • Patisonai:300 g.
  • Sviestas:1 šaukštas
  • tryniai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 11 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?