Greitoji paieška

Pekino kopūstai su mėsos kukuliais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kopūstus stambiai supjaustyti. Smulkiai supjaustyti porus arba svogūnus, pakepinti riebaluose ir sudėti į mėsą (200 g. kiaulienos, 200 g. jautienos), supilti su druska išplaktą kiaušinį, suberti avižinius dribsnius, truputį pipirų ir viską sumaišyti.

Padaryti nedidelius kukulius. Kopūstus, mėsos kukulius, bulvių kubelius sudėti į puodą, sluoksniuojant eilėmis ir, užpylus verdančiu sultiniu, virti ant silpnos ugnies.

Patiekiant apibarstyti petražolių lapeliais.

Ingredientai

  • Avižiniai dribsniai:1 šaukštas
  • Bulvės:5-6 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Faršas:400 g.
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Kopūstai:700-800 g.
  • Mėsos sultinys:1 l.
  • Petražolės:2-3 šaukštai
  • Pipirai:pagal skonį
  • Porai:2 vnt.
  • Riebalai:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?