Greitoji paieška

Pertrinta kopūstų sriuba

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Daržoves supjaustyti ir virti mėsos sultinyje arba vandenyje, kol suminkštės. Išvirusias pertrinti per sietelį, sudėti svieste pakepintus ir sultiniu atskiestus miltus, įdėti pipirų, išmaišyti, supilti į sultinį, pasūdyti ir užvirinti.

Užbalinti grietine arba grietinėle.

Patiekti su pyrago džiūvėsiais.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:0,5 stiklinės
  • Kopūstai:600 g.
  • Miltai:2 šaukštai
  • Morkos:1-2 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • poras:1 vnt.
  • Salieras:1/2 vnt.
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Vanduo:2-2,5 l.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?