Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Iš miltų, varškės ir 2 šaukštų margarino užminkyti tešlą ir ja iškloti keptuvę. Porus supjaustyti žiedeliais, įdėti 1 šaukštą margarino ir troškinti. Ištroškintus porus sumaišyti su biriai išvirtais ryžiais ir sudėti ant tešlos.
Kiaušinius išplakti, po truputį pilant karštą pieną, pasūdyti, įberti pipirų, sudėti tarkuotą sūrį. Padažą užpilti ant porų - ryžių masės. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |