Greitoji paieška

Porų žlėgtainis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Jugoslaviškas porų žlėgtainis.

Gaminimas

Nuluptus porus pavirti 10 min. Nuvarvinti, supjaustyti 5 - 6 cm. dydžio gabalais.

Puode pašildyti aliejų, apkepinti porų gabalus, pasūdyti, įmesti ankštinius pipirus. Suberti nuplautus ryžius, sudėti nuluptus ir gabaliukais supjaustytus pomidorus. Įpilti verdančio vandens (jo turi būti 2 kart daugiau nei ryžių).

Uždengti ir 30 min. virti vidutinio karštumo orkaitėje. Ryžiai turi būti išvirę, bet neištižę.

Žlėgtainį apšlakstyti citrinos sultimis, į stalą tiekti karštą.

Ingredientai

  • Aliejus:100 g.
  • Citrina:1 vnt.
  • Druska:truputis
  • Pomidorai:500 g.
  • Porai:1 kg.
  • Raudonieji ankštiniai pipirai:3 vnt.
  • Ryžiai:100 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?