Greitoji paieška

Porų žlėgtainis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Jugoslaviškas porų žlėgtainis.

Gaminimas

Nuluptus porus pavirti 10 min. Nuvarvinti, supjaustyti 5 - 6 cm. dydžio gabalais.

Puode pašildyti aliejų, apkepinti porų gabalus, pasūdyti, įmesti ankštinius pipirus. Suberti nuplautus ryžius, sudėti nuluptus ir gabaliukais supjaustytus pomidorus. Įpilti verdančio vandens (jo turi būti 2 kart daugiau nei ryžių).

Uždengti ir 30 min. virti vidutinio karštumo orkaitėje. Ryžiai turi būti išvirę, bet neištižę.

Žlėgtainį apšlakstyti citrinos sultimis, į stalą tiekti karštą.

Ingredientai

  • Aliejus:100 g.
  • Citrina:1 vnt.
  • Druska:truputis
  • Pomidorai:500 g.
  • Porai:1 kg.
  • Raudonieji ankštiniai pipirai:3 vnt.
  • Ryžiai:100 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?