Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jugoslaviškas porų žlėgtainis.
Nuluptus porus pavirti 10 min. Nuvarvinti, supjaustyti 5 - 6 cm. dydžio gabalais.
Puode pašildyti aliejų, apkepinti porų gabalus, pasūdyti, įmesti ankštinius pipirus. Suberti nuplautus ryžius, sudėti nuluptus ir gabaliukais supjaustytus pomidorus. Įpilti verdančio vandens (jo turi būti 2 kart daugiau nei ryžių).
Uždengti ir 30 min. virti vidutinio karštumo orkaitėje. Ryžiai turi būti išvirę, bet neištižę.
Žlėgtainį apšlakstyti citrinos sultimis, į stalą tiekti karštą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |