Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Pupeles nuplaukite užpilti šaltu vandeniu ir užvirinti (džiovintas pupeles pamerkti prieš tai šaltame vandenyje 5-6 valandoms). Tada nupilti, užpilti nauju vandeniu ir virti, kol pupelės išvirs. Virimo pabaigoje pasūdyti, išvirusias pupeles nukošti per sietą. Riešutus sumaišyti su 2-3 šaukštais pupelių nuoviro, smulkiai supjaustytu svogūnu ir grūstu česnaku, prieskoninėmis žolelėmis, druska ir granatų sultimis. Viską sumaišyti ir užpilti aliejumi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |