Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas riebaluose, užpilamas ant pupelių ir sumaišoma.
Po to viskas sumalama mėsmale.
Į masę įmušami 3 kiaušiniai, suberiami miltai, truputis druskos, pipirų ir viskas gerai išmaišoma.
Padaromi maltinukai. Jie pavilgomi išplaktame kiaušinyje ir apvoliojami džiūvėsėliais.
Tada dedami į karštus riebalus ir apkepami iš abiejų pusių.
Valgomi karšti su krienų padažu.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |