Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pupelės perrenkamos, 1 - 2 kartus nuplaunamos šiltu vandeniu. Tada užpilamos šaltu vandeniu ir verdamos uždengtame puode ant mažos ugnies. Jei pupelės spalvotos, tai užvirus vanduo nupilamas, užpilama karštu vandeniu ir vėl verdama.
Prieskoninės daržovės supjaustomos kubeliais, svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami riebaluose, paskui sudedama pomidorų tyrė ir kartu pakepinama.
Į verdantį sultinį sudedamos išvirtos pupelės, pakepintos prieskoninės daržovės, druska, pipirai ir verdama 15 - 20 min.
Patiekiant sriuba apibarstoma petražolių ir mėtų lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |